Meer resultaten voor universiteitsbibliotheek maastricht maastricht

 
universiteitsbibliotheek maastricht maastricht
 
Home Maastricht University.
Vanwege de krimp op de arbeidsmarkt is Banenrijklimburg ook vacatures gaan aanbieden in de grensregio's. UM Career Services. Copyright 2017 Maastricht University Algemene voorwaarden Disclaimer. Maastricht University gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Maastricht UMC azM en UM werken samen onder de naam Maastricht UMC.
Meer informatie op: www.mumc.nl, www.maastrichtuniversity.nl, www.brightlands.com. Health Foundation Limburg is de stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk onderzoek van Maastricht UMC: www.hfl.nl. Maastricht UMC maakt onderdeel uit van de Kennis-As Limburg. 2017 Maastricht UMC Disclaimer Gerealiseerd door Betawerk met Drupal CMS.
Universiteitsbibliotheek Maastricht Wikipedia.
Universiteitsbibliotheek Maastricht, locatie Binnenstad. De universiteitsbibliotheek Maastricht is de bibliotheek van de Universiteit Maastricht Maastricht University, of UM. Het bestaat uit een aantal afzonderlijke gebouwen, elk met een eigen functie en historie. Naast het aanbieden van fysieke boeken en andere media, is de universiteitsbibliotheek ook verantwoordelijk voor een deel van de algemene voorzieningen en services voor studenten.
UM SPORT Maastricht University.
6211 LK Maastricht. 043 388 2222. Follow us on Social Media. Waarom de UM? Studeren in Maastricht. Werken in Maastricht. Leven in Maastricht. Ontspannen in Maastricht. Sporten in Maastricht. Over de UM. Werken bij de UM. Voordat je studie begint.
Universiteitsbibliotheek Support Maastricht University.
De Universiteitsbibliotheek UB faciliteert studenten en wetenschappers in het realiseren van hun wetenschappelijke doelen. Bij de UB vind je een moderne studeer en onderzoekomgeving met veel mogelijkheden om individueel of in een groep te studeren. We hebben een grote collectie wetenschappelijke bronnen, die je zowel online als fysiek kunt raadplegen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor trainingen op maat en diensten die je helpen bij je studie en onderzoek. We adviseren over auteursrechten en publiceren, en zorgen voor duurzame archivering en toegang tot onderzoekpublicaties. Toegang en Contact. Locaties en openingstijden. Ask your librarian. Alle zoekfaciliteiten, digitale bronnen en informatie over collecties. LibSearch en UM catalogus. De bibliotheek gebruiken. Lidmaatschap, toegang en faciliteiten in de bibliotheek. Lenen en lidmaatschap. Software, apps tools. Trainingen, tutorials en advies op het gebied van informatie, onderzoeks en onderwijsvaardigheden. Toegang op maat tot de Online Library. Voordat je studie begint. Tijdens je studie. Loopbaan en studie. xml version1.0" encodingutf-8? 6200 MD Maastricht.
Home.
SURF Universiteit Maastricht.
Conclusies en resultaten project Learning analytics: toetsing en leerdisposities. 03 okt 2014. Conclusies en resultaten experiment Twist: Testomgeving wiskundetoetsen. 01 aug 2014. Technische Universiteit Eindhoven. Universiteit van Amsterdam. toetssoftware en tools. Bekijk alle publicaties binnen Universiteit Maastricht. Diensten en producten.
Centre Céramique Maastricht: tentoonstellingen, erfgoed en bibliotheek.
Ervaar met deze basis cursus hoe de computer, internet en email e.d. do 30 nov /. Taalcafé Centre Céramique. Wil je beter Nederlands leren spreken, lezen en schrijven? Kom naar het digiTAALpunt Centre. do 30 nov /. Noten bij de lunch.

Contacteer ons